De Horeca Suppliers Group op de Haagse Strand en Terrasbeurs 2020

In maart 2019 hebben Anthony Renaud van Kreativ Events en Oscar van Lingen voor het eerst gesproken over de beurs van 2020. En dan is het toch gaaf om een jaar later met bijna alle leden van de HSG daadwerkelijk op de beurs te staan. Corné Baldwin van DUTCH’N DECENT en Yttje Visser van Masters in Horeca zijn als beursprojectleiders er super in geslaagd om alles wat nodig was te organiseren. Zo is alles gladjes verlopen en kon iedereen soepel van start. 

De locatie is natuurlijk fantastisch voor dit soort events, maar ook het centrum van Den Haag is goed bevallen. Het wordt misschien wel tijd dat de naam van de beurs meer aansluit op de invulling. De Haagse Horecabeurs is een veel gehoorde nieuwe benaming. Ook de openingstijden kunnen misschien ruimer en misschien wel meerdere dagen.

Volgens ons was het een goed bezochte beurs met bezoekers uit heel Den Haag en soms zelfs van daarbuiten. Wat wij wel hadden gehoopt, maar niet verwacht, is dat er zo’n grote diversiteit aan horecaondernemers ons zouden bezoeken op de beurs. De bezoekers namen ook echt de tijd om met de HSGers in gesprek te gaan. Dit heeft veelal geleid tot interessante leads en in sommige gevallen zelfs tot directe orders. Naast dit was er ook veel interesse in de Horeca Suppliers Group. Dit niet alleen van andere standhouders, maar ook van bezoekers. Zo hebben er zeven bedrijven zich gemeld als toekomstig lid.

En dan natuurlijk, waar de Horeca Suppliers Group ook goed in is, de afsluitende borrel. Deze werd niet alleen door de Horeca Suppliers Group goed bezocht. Het was een lekker drukke borrel waar ook de uitslag van de diverse verkiezingen bekend werden gemaakt. De afgelopen weken kon gestemd worden op de indebuurt Nieuwkomer award, de Noordzeevis Award en de Duurzame Horecaondernemer Award. De grote winnaar tijdens de beurs was het nieuwe restaurant Yuzu aan de Bierkade. Het restaurant ging in 2019 open en kreeg niet alleen de meeste stemmen van het publiek, ook het horecapanel koos unaniem voor dit mooie concept. Andere winnaars zijn: The Shore (meest duurzame horecaonderneming Award) en De Dagvisser voor het beste gebruik van Noordzee vis. Gefeliciteerd! Hieronder enkele quotes van de Horeca Suppliers Group leden;

Corné Baldwin van DUTCH’N DECENT’’ Leuke, enerverende beurs met onverwachte bezoekers’’

Fred van Hoorn van Colorworks’’ Veel bezoekers, positieve reacties, gezellig’’

Danny Bauman van van der Burg & Bol’’ Hele goeie beurs, veel interesse, mensen namen ook de tijd’’

Jasper Visser van Seafood Centre ‘’ Fijne beurs, gave setting en veel mensen van in en om Den Haag’’

Jordi Cossee van APS ‘’ Dit was echt een uitschieter qua opkomst van binnen en buiten Den Haag’’

Pieter de Graaff van Vetafscheiders.nl ‘’ Leuk om als groep dit zo te doen’’

Tom de Heij van de Haagse Croquetterij ‘’ Goede opkomst, welke door de mooie locatie ook goed geluimd waren’’

Christiaan Spoel van VDS Horeca Makelaars ‘’ Zeker een doeltreffende beurs, goede opkomst en goed om te netwerken’’

Edgar van Lingen van Lingen risicoadvies "Gezellige beurs en weer veel bestaande klanten gesproken en nieuwe contacten opgedaan! Verzorging was perfect met eten en drinken!"

Al met al was het een geslaagde beurs en wij komen volgend jaar graag weer. En Casper van Dort van Cavado super bedankt voor de mooie foto's.



Terug naar overzicht