VERHALEN

Haagse Horeca Beurs

Dit jaar weer grootser én met een andere naam. De Haagse Horeca Beurs, voorheen de Haagse Strand- en Terrasbeurs, vindt dit jaar plaats op 9 & 10 november in de Grote Kerk in hartje Den Haag. Wij kunnen niet wachten om weer samen te komen. Zet het maar met een grote kruis in je agenda.. Tot dan!

Lees verder

'Duurzaamheid': dat is het eerste woord dat je ziet als je de website van DUTCH 'N DECENT bezoekt

'Duurzaamheid': dat is het eerste woord dat je ziet als je de website van DUTCH 'N DECENT bezoekt. Dat is alvast een goed begin, wat ons betreft! Corné Baldwin vertelt met veel enthousiasme over zijn bedrijf, dat sinds 2015 in de huidige vorm opereert.

Lees verder

Vragen en antwoorden over het protocol heropening horeca. Misset Horeca

KHN heeft op maandag 11 mei 2020 het protocol heropening horeca gepubliceerd. Veel ondernemers hebben vragen. Want aan welke voorwaarden moeten zij nou voldoen voor opening? Hoe zit het met bedienen binnen 1,5 meter? En hoe zit dat nou met het aantal personen aan één tafel? KHN beantwoordt de mees gestelde vragen over het protocol heropening horeca. Kanttekening: Bij alle maatregelen geldt: als het virus onder controle blijft!

Lees verder

Wij zijn Haagse Horeca.nl Liever een beetje open dan helemaal dicht

Kunnen we binnenkort weer de Haagse terrasjes op?
Met onder meer temperatuurmeting van gasten aan de deur en grotere afstand tussen de tafeltjes kunnen cafés en restaurants op een verantwoorde manier heropenen, bepleit een groep Haagse horecaondernemers. Zij krijgen bijval van D66 in de Tweede Kamer en de gemeenteraad. De partij wil zo snel mogelijk dat de horeca open kan in de anderhalvemetersamenleving. wijzijnhaagsehoreca.nl in het AD Haagsche Courant

Lees verder

Werktijdverkorting aanvragen: hoe gaat dat?

Werktijdverkorting houdt concreet in dat werknemers voor wie tijdelijk geen of minder werk is in dienst blijven van de werkgever, terwijl de niet-gewerkte uren worden betaald vanuit de Werkloosheidswet (WW).

Lees verder

Veel restaurants te koop, maar horeca bloeit: ‘Vooral buurtrestaurantjes en wijnbars zijn erg in’ VDS in AD Haagsche Courant

In Den Haag staan ineens opvallend veel restaurants te koop. Toch hoeft de hofstad zich volgens horecamakelaars Robert van der Starre en Christiaan Spoel van VDS geen zorgen te maken. Dat er zoveel etablissementen te koop staan, wil volgens hen niet zeggen dat het slecht gaat met de horeca in de stad.

Lees verder

Freygaard Fins Beef bij van der Burg & Bol

Freygaard is de naam die gebruikt wordt om de speciaal geselecteerde runderen aan te duiden met een hogere kwaliteit. Ieder Freygaard rund wordt handmatig geselecteerd op basis van marmering.

Lees verder

De Haagsche Croquetterij maakt vegetarische bierbitterbal voor brouwerij

Tom de Heij van de Haagsche Croquetterij gaat bitterballen maken met bier van brouwerij Gebrouwen door Vrouwen. Hij heeft onder meer een bitterbal ontwikkeld die volgens hem de eerste in z'n soort is.

Lees verder

De Horeca Suppliers Group op de Haagse Strand en Terrasbeurs 2020

De Horeca Suppliers Group was gisteren 3 februari goed vertegenwoordigd op de Haagse Strand en Terrasbeurs 2020. Met een heuse straat met aan beide zijde leden van de HSG opgesteld werden de bezoekers verwelkomt. Het was gezellig druk en wij hebben zowel oude als nieuwe gezichten gezien. Al met al was het een geslaagde beurs en wij komen volgend jaar graag weer.

Lees verder

Voor deze ‘koningin van de snacks’ staan ministers en werklui in de rij. AD Haagsche Courant

Een kroket eten, dat dééd je niet als je tot de Haagse chic behoorde. Slagerij Dungelmann veranderde dat. Met een kroket volgens eigen recept verleidde de slager ook mensen die zich niet wilden vertonen in een ordinaire snackbar. Inmiddels heeft de stad meer pareltjes.

Lees verder

Een duurzame menukaart van ruim twee meter? Rolt bij Colorworks zo van de printer!

Of een twee meter grote menukaart het echt makkelijker maakt om je favoriete gerecht te bestellen? Dat is nog even de vraag.

Lees verder

Haagse Strand & Terrasbeurs 3 februari in de Grote Kerk!

De Haagse Strand- en Terrasbeurs is dé plek waar Haagse horecaondernemers elkaar ontmoeten.
De Horeca Suppliers Group is op de beurs aanwezig en vinden het leuk als je bij ons langskomt!

Lees verder