Waardering voor Voorburger Fred van Hoorn met Colorworks

"Den Haag is een kleurrijke stad, mede dankzij Colorworks dat vandaag 25 jaar bestaat’, sprak burgemeester Jan van Zanen van onze hofstad. 8 Mei 2023 vierde het Haagse bedrijf voor drukwerk en creatie zijn jubileum. Veel relaties uit de horeca en het MKB van de regio Haaglanden waren aanwezig. Het bedrijf bracht met alle relaties een mooi bedrag voor de KNRM bijeen.

"De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij redt veel van mijn klanten op Scheveningen", grapte directeur Fred van Hoorn van Colorworks. "En zonder klanten geen business, dus dat leek mij een mooi doel. Nee, zonder gekheid, het is een fantastische stichting die mensen of schepen helpt langs de Nederlandse kust van ons prachtige Den Haag.’ Samen met burgemeester Van Zanen reikte Van Hoorn een cheque van 3.000 euro aan de KNRM uit. De KNRM zet het bedrag in voor een radiopeiler in het nieuwe botenhuis om noodkanalen uit te luisteren, en zo mensen te redden.

Haagse makelij

Burgemeester Van Zanen: "Colorworks was een van de eerste bedrijven in Binck 36, het voormalig PTT-complex en nu een bedrijfsruimte voor ambitieuze ondernemers. En dat is Fred van Hoorn. Begonnen in de Spaarnestraat groeide het bedrijf uit zijn jasje. Inmiddels is Colorworks een grote speler in de grafische sector en kom je in het hele land drukwerk van Haagse makelij tegen". 

Betrokken ondernemer

"Sinds zeven jaar is Colorworks zelfs actief in het Nederlands Caribisch gebied’, vervolgt Van Zanen. ‘Ik bewonder de grote maatschappelijke betrokkenheid van Fred, als sponsor voor goede doelen zoals de Participatie Keuken, ADO Den Haag en de KNRM. Maar ook zijn inzet voor stagiaires die het vak moeten leren en voor ondernemers in Huygenskwartier Voorburg, onze buurgemeente. Zelf kom ik ook uit een ondernemersfamilie en ken de dynamiek van 24/7 klaarstaan voor klanten en alles daaromheen. Dat we hier staan na 25 succesvolle jaren is dus mede mogelijk dankzij zijn echtgenote en het fantastische team van Colorworks". 

O, o, Den Haag

De speech en overhandiging van de cheque aan de KNRM werd toepasselijk afgesloten met een ‘O, o, Den Haag’ van de band Captain Midnight. Iedereen zong uit volle borst mee. 


Terug naar overzicht