Haagse Horeca Beurs

We zijn weer terug! Dit jaar weer grootser én met een andere naam. De Haagse Horeca Beurs, voorheen de Haagse Strand- en Terrasbeurs, vindt dit jaar plaats op 9 & 10 november in de Grote Kerk in hartje Den Haag. Wij kunnen niet wachten om weer samen te komen. Zet het maar met een grote kruis in je agenda.. Tot dan!!

Van één naar twéé dagen beurs!

De Haagse Horeca Beurs breidt zich dit jaar uit naar een tweedaags evenement. Op deze manier kunnen wij exposanten de kans geven om in gesprek te ko[1]men met meer horecaondernemers, bedrijfsleiders en chef-koks uit Den Haag, Scheveningen en omstreken. Daarnaast zorgen we voor een betere verspreiding van de bezoekers zodat iedereen de ruimte krijgt en we helemaal coronaproof zijn. Dit jaar maken wij wederom gebruik van de Grote Kerk temidden van het centrum van Den Haag. Deze centrale locatie maakt de beurs gemakkelijk te be[1]zoeken voor de horecaondernemers. De Grote Kerk is een van de oudste gebouwen van Den Haag waar mooie en belangrijke gebeurtenissen hebben plaats gevonden. Tegenwoordig wordt de kerk gebruikt voor culturele doeleinden en evenementen.

Masterclasses

Diverse partijen organiseren aankomend jaar weer masterclasses, trainingen en workshops tijdens de Haagse Horeca Beurs. In de Grote Kerk zijn extra ruim[1]tes waar deze worden gegeven. Het organiseren van masterclasses, trainingen en work[1]shops maakt de Haagse Horeca Beurs aantrekkelijk en interessant voor horecaondernemers, bedrijfsleiders en chef-koks. Ook willen wij exposanten aanmoedigen om activiteiten te organiseren bij hun stand. Zo kan een likeurmerk een cocktail workshop geven of een biermerk een food & beer pairing doen. Dit soort acti[1]viteiten worden ook in het programma vermeldt. Het programma zal gecommuniceerd worden via de web[1]site, beursgids en social media

Awards

De awards zijn er aankomend jaar weer bij! Naast een panel van horecaprofessionals zal ook het grote publiek weer mogen stemmen op hun keuze. Dit jaar zullen de awards op de laatste dag van de beurs worden uitgereikt. Wederom wordt dit verzorgd door een hoogwaardigheidsbekleder uit Den Haag.

Dit zijn de verschillende Awards:

× Beste nieuwkomer 2021

× Beste gebruik van Noordzeevis

× Meest duurzame horecaonderneming

× Beste vegetarische restaurant


Terug naar overzicht