Een duurzame menukaart van ruim twee meter? Rolt bij Colorworks zo van de printer!

Maar horecaondernemers die het experiment aandurven, kunnen vanaf vandaag bij Colorworks terecht. Fred van Hoorn heeft namelijk een vlakbed kleurenprinter aangeschaft die formaten tot 250 x 200 centimeter aankan. Voor Rootz Den Haag Café Restaurant is het een uitkomst met ruim 250 bieren op de kaart!

Print & Creatie

Op onze vestiging in den haag hebben we onze moderne en geavanceerde printers en apparatuur staan. Bij een kleinere oplage is digitaal printen de voordeligste techniek voor bijvoorbeeld brochures, visitekaartjes en flyers tot a3 formaat.

Onze uv-printer geeft de mogelijkheid om op alle harde en vlakke materialen full-colour te printen. Dit kan op kunststof, aluminium, karton en bijvoorbeeld hout. De mogelijkheden zijn eindeloos door de combinatie van apparatuur en materialen.

Layout & Design

Colorworks heeft een eigen ontwerpteam van 3 personen. Nadat de specifieke wensen van de klant besproken en uitgestippeld zijn met onze orderbegeleiders, gaat ons ontwerpteam aan de slag. Geboortekaartjes, trouwkaarten en ander familiedrukwerk zijn voor ons dagelijkse kost.

Meer informatie Colorworks


Terug naar overzicht